Вопрос № 284322 - Английский язык

Прочитайте текст
Break up the goat’s cheese, peeling if necessary and leave it to stand in a warm place. Bring the whipping cream to the boil, sprinkle on the gelatin and lemon juice and whisk for at least 1 min until the gelatine has fully dissolved. Add to the goat’s cheese, together with the cracked black pepper and chopped herbs and mix thoroughly.
Ответьте на вопрос
In what place do we leave the goat’s cheese?
Варианты ответов
  • We leave the goat’s cheese in a cold place.
  • We leave the goat’s cheese in a dark place.
  • We leave the goat’s cheese in a warm place.
  • We leave the goat’s cheese in the refrigerator.
Правильный ответ
Помогли ответы? Ставь лайк 👍
Расскажи другу:
Вопрос задал(а): Анонимный пользователь, 10 Ноябрь 2020 в 00:49
На вопрос ответил(а): Анастасия Степанова, 10 Ноябрь 2020 в 00:49